Majat

Korkealaatuiset kelomajamme Ukselma ja Lupukka sijaitsevat rauhallisella paikalla aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, ja kuitenkin Saariselän keskustan välittömässä läheisyydessä. Nämä tilavat ja tyylikkäät majat sopivat suuremmille seurueille, joille järjestämme kaikki palvelut, kuten ateriat, emännöinti sekä aktivititeetit. Suuremmille seurueille tarjoamme myös Puilakka lomahuoneistot, jolloin voimme majoittaa jopa 30 henkeä samassa pihapiirissä.
Lupukka

Lupukka

Lupukka on näyttävä kelomaja, jossa on tilaa isommallekin seurueelle nauttimaan lomasta. Panoraamaikkunoista avautuvat upeat näkymät Urho Kekkosen kansallispuistoon.
Lue lisääVaraa
Ukselma

Ukselma

Ukselma on tyylikäs 2-kerroksinen kelomaja, joka tarjoaa lumoavat näkymät Urho Kekkosen kansallispuistoon. Ukselman avarat oleskelutilat sekä viihtyisä saunaosasto tarjoavat loistavat puitteet rentoon seurusteluun.
Lue lisääVaraa
Lupukka & Puilakka

Lupukka & Puilakka yhdessä, koko talo

Jopa 20 vierasta majoittuu tasokkaasti saman katon alla. Lupukka ja Puilakka huoneistot 1-4 ovat samassa kelorakennuksessa. Lupukassa on 4 huonetta ja tähän lisättynä Puilakan 4 huoneistoa toimivat sviitteinä omilla sisäänkäynneillään. Kaikki ateriat voidaan nauttia Lupukan tilavassa ruokailutilassa. Jopa 20 hengen seurue voi majoittua mukavasti ja nauttia Lupukan suurista oleskelutiloista.
Lue lisääVaraa