Talvi- ja kevätaktiviteetit

Saariselkä on todellinen talviparatiisi. Sijaintimme ansiosta voit nauttia talvielämysistä suoraan ulko-oveltasi. Tarvittaessa voimme järjestää sinulle kaikki aktiviteetit myös yksityisesti, tai voit varata ryhmälähdöt varauksen yhteydessä.

Saariselän safarit ja aktiviteetit myy

Lapponia Tours logo
Logo_pallo_valkoinenpuu

Huskysafarit

Tämä vauhdikas ja hauska aktiviteetti sopii koko perheelle. Nämä koirat haluavat vaan juosta ja sen he osoittavat haukkumisella ennen safarin alkua. Heti kun olet luonnossa, kuulet vain jalasten äänet reen alla. Pääset itse ohjaamaan valjakkoa. Tämä on yksi suosituimmista kokemuksista Lapissa, kokeile itse niin ymmärrät miksi!
Logo_pallo_valkoinenpuu

Moottorikelkkailu

Pääset tutustumaan Lapin luontoon helposti moottorikelkalla joko opastetulla safarilla tai voit myöskin vuokrata oman moottorikelkan. Moottorikelkkaa on helppo hallita ja pitkätkin välimatkat sujuvat mukavasti kauniissa maisemissa. Moottorikelkalla pääset myös parhaille pilkkipaikoille. Hintaan kuuluu aina kelkkahaalarit, kengät, hanskat ja kypärä, joten pysyt taatusti lämpimänä koko safarin ajan.
Logo_pallo_valkoinenpuu

Porosafarit

Saariselkä sijaitsee keskellä poronhoitoaluetta ja et voi olla huomaamatta sitä – poroja näkyy joka puolella. Järjestämme mielellämme porotilavierailun, jossa opit enemmän poronhoidosta sekä saamelaiskulttuurista. Porojen ruokkimisen jäkälällä lisäksi kohokohta on tietenkin porosafari hiljaisessa metsässä.
Logo_pallo_valkoinenpuu

Ratsastus

Ratsastaminen tai rekiajelu lumisen metsän läpi on maaginen kokemus. Suomenhevoset ovat sopeutuneet loistavasti arktisiin olosuhteisiin ja ne pystyvät kulkemaan helposti lumisissa metsissä. Ratsastus sopii myös aloittelijoille, ja reen kyydissä pääset kokemaan vällyjen alla luonnon uudella tavalla.
Logo_pallo_valkoinenpuu

Läskipyöräily

Saariselän ympäristössä on lukemattomia reittejä, jotka sopivat talvisiin läskipyöräretkiin. Voit valita normaalin tai sähköisen pyörän, jolla pääset tutustumaan läheiseen luontoon. Reitit ovat hyvin merkattuja, ja halutessasi voimme järjestää myös opastetun retken. Hoidamme sinulle luonnollisesti pyöränvuokran.
Logo_pallo_valkoinenpuu

Maastohiihto

Saariselän alue on yksi Suomen parhaimmista maastohiihtokohteista. Sokostin majat sijatisevat aivan latujen lähtöpaikan vieressä, joten pääset heti pihasta laduille. Myös valaistut ladut lähtevät Sokostin edestä. Parempaa majoituspaikkaa on vaikea löytää, jos olet maastohiihtäjä! Voit myös vuokrata kauttamme sukset paikanpäällä.
Logo_pallo_valkoinenpuu

Lumikengät

Sijaintimme Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä tarjoaa loistavat mahdollisuudet lumikenkäilylle. Voit laittaa lumikengät jalkaasi pihalla, ja pääset sieltä suoraan retkelle puhtaaseen luontoon. Halutessasi voimme järjestää myös opastetun retken. Hoidamme sinulle luonnollisesti lumikenkien vuokraamisen.
Logo_pallo_valkoinenpuu

Laskettelu

Saariselän laskettelurinteet sijaitsevat vain n 1 kilometrin päästä Sokostilta. Rinteet sijaitsevat Kaunispää ja Iisakkipää tuntureilla ja sesonki jatkuu yleensä toukokuulle asti. Voit vuokrata kaikki välineet paikan päällä halutessasi. Kaunispään rinteellä on myös Suomen pisin pulkkamäki, joka on palkittu Revontuliteemaisesta valaistuksestaan. Pulkkamäki on yksi suosituimmista kokemuksista koko perheelle!
Logo_pallo_valkoinenpuu

Revontulet

Sokosti sijaitsee aivan luonnonpuiston vieressä, joten revontulten katseleminen onnistuu ihan omalta pihalta. Suosittelemme myös lumikenkäilyä tai moottorikelkkailua, jolloin värikästä taivasta voi ihailla pimeässä metsässä. Järjestämme opastettuja retkiä luontoon, jolloin pääset parhaisiin paikkoihin.
Logo_pallo_valkoinenpuu

Jääkarting

Jääcarting on todella hauska ja vauhdikas aktiviteetti aivan Saariselän kupeessa. Voit osallistua ryhmälähtöihin tai suurempi seurue voi varata koko paikan itselleen, jolloin voitte järjestään kunnon ratakilpailun. Rata on valaistu, joten tästä jännityksestä voi nauttia myös iltaisin!
Logo_pallo_valkoinenpuu

Pilkkiminen

Suomen suosituimmaksi harrastukseksi sanottu pilkkiminen on parhaimmillaan järvessä luonnon keskellä. Moottorikelkkailu yhdistettynä pilkkimiseen toimii erinomaisesti. Opastettena retkenä viemme sinut salaisille pilkkipaikoille, jotka eivät ole yleisesessä tiedossa!
Logo_pallo_valkoinenpuu

Välinevuokraus

Maastohiihtosukset, liukulumikengät, luistimet, potkukelkat, pulkat, talvivaatteet, maastopyörät ja läskipyörät vuokraa Lapponia Tours, jonka safaritalo sijaitsee osoitteessa Honkapolku 1.
Välinevuokraus, Lapponia Tours