Hyvä kämppä kaikilla varusteilla

Thursday 11. May 2023

Sijainti huippu. Asunto sopivan kokoinen kahdelle ja kahdelle koiralle. Kaikki muu <3, mutta sängyt todella kovat.

Wednesday 12. April 2023

Hyvä sijainti, siisti ja ihan asiallinen mökki. Hyvä sänky! Kuivauskaappi piti ihme ääniä, ei uskallettu käyttää. Pienempi kattila olisi kova.

Wednesday 5. April 2023

Erinomainen sijainti, hyvätasoinen huoneisto pariskunnalle.

Monday 13. March 2023

Täydellinen kahdelle hengelle, hyvä varustelu ja oikein puhdasta. Loistava sijainti.

Wednesday 15. February 2023

Hyvällä paikalla näppärä kaksio!

Tuesday 24. January 2023

Viihtyisä majapaikka hyvällä sijainnilla. Suosittelen lämpimästi.

Sunday 15. January 2023

Hyvällä paikalla hyvin varustettu asunto.

Sunday 23. October 2022

Siisti, rauhallinen huoneisto. Hyvät puitteet aktiivilomaan sekä rentoutumiseen. Kaikki mitä majoitukseen tarvitsee. Sauna vielä piste iin päälle.

Saturday 22. October 2022

Vietimme Puilakassa vain 2 yötä viikon vaelluksen jälkeen, mutta se toimi aivan täydellisesti tarkoitukseemme. Mökki ei ole uusi, sen näkee mm lattioiden kulumisesta, mutta se oli todella siisti, hyvin varusteltu ja kauniiksi laitettu. Sijainti on kaikkina vuodenaikoina todella hyvä, koska kävely/hiihto-reitit lähtee kivenheiton päästä, ja keskustaankin on lyhyt kävelymatka. Pidimme myös siitä, että vaikka alue on tiiviisti rakennettu, juuri tämän asunnon ikkunoiden edessä ei ole mitään, vaan näkymä on luontoon ja kävely/hiihtoreitin alkupäähän (kauempana). Takkaa tai mitään (vilvoittelu)terassia asunnossa ei ole, niitä saattaa joku kaivata. Me emme kaivanneet, joten niistä ei tipu tähtiä pois. Aika lähellä on pieni tapahtuma-alue, ja kun piti tuuletusluukkuja auki, kuulutukset (pyöräkilpailu) kuului mökkiin, muttei häiritsevästi. Oikein sopiva kahdelle.

Clean, pretty and well-equipped appartement near the village center and just a few steps away from the hiking/skiing trails. Wery good base for two people.

Tuesday 30. August 2022